stan96 Napisano 4 Maja 2011 Napisano 4 Maja 2011 Witam, od razu chce powiedzieć, że jestem nowy w tej dziedzinie .Zamierzam złożyć rower górski i chcę zasięgnąć waszych porad.Wstępnie wybrałem już niektóre części, te najważniejsze (amortyzator:Marzocchi 2011 44 RLO Black 140mm, i ramę:Ns Bikes Surge).Teraz czas na koła, zastanwiam się nad:Mavic 2011 Crossride Disc ale 19 mm wydaje mi sie troche za mało jak na pożądny rower górski.Pozostałe części odmontuje ze starego roweru.Chcę się dowiedzieć czy te części do siebie będą pasować,chciałbym również usłyszeć wasze opinie na temat tych części,i nie wiem jaki wziąć rozmiar ramy(mam 165 wzrostu) jeszcze urosnę bo mam dopiero 15 lat wiec powinna byc troche na wyrost.Czekam na odp. z góry dzieki
Lollex Napisano 4 Maja 2011 Napisano 4 Maja 2011 W zadadzie to musisz podac przeznaczenie roweru, bo czesci ktore podales wzajemnie sie wykluczaja, amortyzator do xc i ramke do katowania. Nie lepiej bylo by ci kupic caly gotowy? no i ile chcesz przeznaczyc na cel?
stan96 Napisano 4 Maja 2011 Autor Napisano 4 Maja 2011 mtb/freeride ;D mistrzu.JEdnak wole złożyć bo moge zamówic części ze stanów i wyjdzie taniej,ogólnie moge przeznaczyć z 3 patylce
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.