kosciczek Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 mam problem z dodaniem zdjęć w swoim temacie z galerii Picasy. W jaki sposób mogę dodać fotki (tak aby były widaczne) w poście który napiszę. proszę o radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 3 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 W zwykłym poście? Jak oglądasz fotkę na picasie kliknij na nią PPM > kopiuj adres obrazka i dopiero ten adres wklej do posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciczek Napisano 3 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Wielki dzięki i + dla Ciebie Takie to proste, a ja kombinowałem i kombinowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 3 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 O, a tu: http://www.forumrowerowe.org/topic/45598-rower-airbikepl-kostek-team-edition/page__view__findpost__p__729628 masz ciekawy poradnik Goldblooma na ten sam temat, tylko bardziej pro ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.