damian1310 Napisano 3 Maja 2011 Napisano 3 Maja 2011 Witam. Proszę nie pozbywac się mojego tematu od razu bo to inny problem niz zwykle. Mianowicie umiem zamontowac stery i mam inny problem. Niedawno zmieniłem sobie ramę i zachciałem zamontowac nowo zakupione stery a-head firmy Neco. Kupiłem je dlatego bo w poprzedniej ramie tez je miałem(tyle ze byly zintegrowane) i czesci ktore są przy amortyzatorze nabite idealnie pasują. A teraz problem. Do zakupionej przeze mnie ramy pasują miski duzo szersze niz te w zestawie: Zdjęcie misek 1 Zdjęcie misek 2 Chodzi mi o tą częsc, którą nabija się w ramę-bardzo roznią się srednicą (ta poobijana pasuje a ta druga to z nowych sterów). I jeszcze jedno.Probowalem dopasowac te miski do sterow ,ale nistety nie mogę wtedy pozbyc się luzów POMOCY Przeglądałem trochę aukcje i zastanawiam się czy nie mam sterów 1,5 cala. Rama to Rockrider 5XC
marky5 Napisano 3 Maja 2011 Napisano 3 Maja 2011 No to kiszka blada,hyba nic się nie da z tym zrobić. Co do sterów to wygląda na to,że te dobre to 1,5 cala bo takowe też są.
Hetman Napisano 16 Maja 2011 Napisano 16 Maja 2011 Ano masz, ale redukcję łatwiej zrobić - jeśli uważasz, że jest sens i chcesz koniecznie użyć starych.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.