Grand231 Napisano 8 Maja 2011 Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Kolego nie masz pojęcia o cenach, specyfikacji i do tego nie czytasz ze zrozumieniem - wystarczyło przeczytać dwa razy zamiast raz, jeśli się nie da przeanalizować wszystkiego przy pierwszym czytaniu, by zauważyć że napisałem 260 zł z wysyłką, 2 tygodnie temu. Napisałeś to wczoraj a nie 2 tygodnie temu, to raczej ty naucz się czytać to co napiszesz ze zrozumieniem, poza tym dlaczego zarzucasz komuś kogo nie znasz nieznajomości sprzętu i specyfikacji-mam za sobą kilkanaście złożonych rowerów i raczej nikt nie narzeka. Najłatwiej kupować wszystko z najwyższej półki ale trzeba sobie zadać zasadnicze pytanie "czy przy mojej jeździe jest mi potrzebny taki element", nie kwestionuje jakości XTR(często zresztą przesadzonej przez marketingowców z Shimano)ale nie sądzę że większość osób potrzebuje owej jakości, a sam XTR stał się wśród amatorów elementem lansu i niczego więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUIS123 Napisano 8 Maja 2011 Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Czołem Ja pomykam już od mojego 1 roweru 1993r na xtr a nie jestem zawodowcem i nie zamienił bym go na nic innego i nie lubię jak niektórzy szanowni koledzy piszą że to dla lansu bo nie każdy ma we krwi lans a lubi mieć dobry sprzęt pod nogami Pozdrawiam wszystkich xtr-owców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumperator Napisano 9 Maja 2011 Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Ja swojego XTR Shadow GS Carbon kupiłem w stanie idealnym za 200 złociszy. Zatem jak się chce to można zaszaleć nie wydając fortuny Wcześniej miałem XT Shadow SGS. Różnice w samej precyzji są prawie żadna. Może XTR trochę mocniej potrafi szarpnąć łańcuchem (na plus oczywiście). Wózek GS bez problemu obsługuje korbę 44-32-22 i kasetę 11-32. Maksymalnie 44-28 (przy 44-32 wózek już nie daje rady ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.