Skocz do zawartości

[do 1000] Damski MTB

Rekomendowane odpowiedzi

cóż, naprawdę porównując A2 i A2lady nie widać znacznych różnic w geometrii. Poza tym większość rowerów damskich ma głównie tą różnicę, ze rama jest niżej, jest ich mniej i w tej samej cenie mają gorszy osprzęt. Kobiety też mają 2 ręce, 2 nogi, 1 głowę, 1 tułów i proporcje wielkości kończyn są dosyć podobne.

Dobra, a wracając do tematu - czego szukać?

W sumie A1lady i A3lady, których geometria jest na stronie krossa, mają kąty niemal identyczne jak modele np. A6.

Cóż, osoba zainteresowana mówi o damskim, tylko nie byłbym pewien czy do końca zna różnice, których wg. mnie brak, przynajmniej w ofercie Krossa (poza ceną).

Używany niestety niezbyt.

Jeśli chcesz wiedzieć coś więcej odnośnie predyspozycji to powiedz o co się spytać :P

To ma być do typowo amatorskiej jazdy w lesie, trochę po asfalcie.

Wolnobieg z tyłu, właśnie mi zależy na tym, żeby była kaseta, bo z wolnobiegiem same problemy potem.

Tak się zastanawiam czy nie lepiej poczekać do jesieni i polować na jakiś A2 normalny, ew. Lady.

Myślę, ze w okolicach 1000 znajdzie się wtedy coś na alivio, pamiętam, że koło września było dużo różnych wariantów A2 tanich.

EDIT.

http://allegro.pl/rower-kross-level-a2-lady-26-alu-wyprzedaz-i1575727683.html

Chyba niegłupie... 17" i 158cm wzrostu - powinno być ok moim zdaniem.

No pewnie, że wolnobieg to nieporozumienie, ale co zrobić... Trafiłeś w sedno, to jest rower do natychmiastowego kupienia. Rama, amor i napęd bardzo dobry jak za takie pieniądze.

Oczywiście 17" i poważnie jest to NAJLEPSZA propozycja więc radziłbym się pośpieszyć gdyż 4 osoby już kupiły i jeśli wszystkie kupiły 17" to została tylko 1szt. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...