Skocz do zawartości

[przerzutka przód] problem z regulacja

malcu88

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! wiem, że jest poradnik jak wyregulowac, ale nic mi on nie pomaga. Miałem prawie dobrze wyregulowana przezutke przednia minimalnie lanuch obcieral na biegach 2,6 chciałem to poprawic i tak rozregulowałem przezutke, ze wogóle nie dziala ;D linki nie ruszalem tylko pokretlo przy manetce i te sruby na przezutce. L miałem wkrecona chyba na maxa ta durga prawie, że wykrecona co do pokretla przy manetce to nie zwrocilem uwgi. Jak teraz krok po kroku to wyregulowac? sruby wychylenia ustawic wykrecony, wkrecomne czy na srodku? Co z pokretlem przy manetce? na jakichbiegach teraz regulowac?

Pogrzebałem troche i juz nic nie ociera, biegi chodza w gore i w dol idealnie tylko mam pytanie, bo wcześniej musiałem wcisnac manetke przezutki do "klik" i troche dalej ja przesunac zeby wszedl bieg na wyzszy, a teraz mam, ze naciskam manetke do klik i samo wskakuje nie musze dawac nadmiaru, zeby wkrecilo wyzszy bieg. Co do zrzucania biegu to dziala jak wczesniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...