Skocz do zawartości

[Klucz]Do suportu zakup

Grand231

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam planuję sobie kupić taki klucz do suportu-link w związku z tym mam pytanie czy będzie on pasował zarówno do suportów na kwadrat/ISIS/Octalink czy tylko jak podaje opis na ISIS?.

• 4 miesiące temu...
Napisano

Odświeżam temat z pytaniem:

który klucz do suportu z tych wybrać, bo są różne a każdy inaczej wygląda i ciężko się połapać. Mam suport Truvativ.

Napisano

Jeżeli suport jest na kwadrat, isis albo power spline(wielowypust)( octalink to tylko i wyłącznie shimano z tego co się orientuję) to wystarczy taka nasadka albo taki klucz. Jeżeli masz suport GXP(łożyszka zwenętrzne) to musisz kupić taki od naszego kolegi z forum ;)

Napisano

Jeżeli suport jest na kwadrat, isis albo power spline(wielowypust)( octalink to tylko i wyłącznie shimano z tego co się orientuję) to wystarczy taka nasadka albo taki klucz.

Chyba, że masz korbę LX z 2004r. to taka nasadka będzie za krótka i trzeba szukać profesjonalnej ;) ja nawet profesjonalnym miałem problem żeby wykręcić....

Jeżeli masz suport GXP(łożyszka zwenętrzne) to musisz kupić taki od naszego kolegi z forum ;)

I tylko od tego kolegi? ;)

Polecam nasadkę IceToolz - porządny klucz z jednej strony zakończony nasadką do misek suportowych a z drugiej kluczykiem do plastikowej nakrętki korby (link przykłądowy w żaden sposób nie reklamujący firmy: http://www.leaderfox.pl/sklep-produkt-icetoolz-klucz-icet-11f1-hollowtech-2-13504.html).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...