Grand231 Napisano 3 Maja 2011 Napisano 3 Maja 2011 Witam planuję sobie kupić taki klucz do suportu-link w związku z tym mam pytanie czy będzie on pasował zarówno do suportów na kwadrat/ISIS/Octalink czy tylko jak podaje opis na ISIS?.
Grand231 Napisano 3 Maja 2011 Autor Napisano 3 Maja 2011 Ok dzięki za pomoc też tak myślałem ale wolałem się upewnić.
Delur Napisano 15 Września 2011 Napisano 15 Września 2011 Odświeżam temat z pytaniem: który klucz do suportu z tych wybrać, bo są różne a każdy inaczej wygląda i ciężko się połapać. Mam suport Truvativ.
faststek Napisano 15 Września 2011 Napisano 15 Września 2011 Jeżeli suport jest na kwadrat, isis albo power spline(wielowypust)( octalink to tylko i wyłącznie shimano z tego co się orientuję) to wystarczy taka nasadka albo taki klucz. Jeżeli masz suport GXP(łożyszka zwenętrzne) to musisz kupić taki od naszego kolegi z forum
Delur Napisano 15 Września 2011 Napisano 15 Września 2011 Czy Klucz do suportu i klucz do kaset to to samo?
kenjisan Napisano 15 Września 2011 Napisano 15 Września 2011 Czy ilość wypustek się zgadza? Podpowiem, nie
qdlaty123 Napisano 20 Września 2011 Napisano 20 Września 2011 Jeżeli suport jest na kwadrat, isis albo power spline(wielowypust)( octalink to tylko i wyłącznie shimano z tego co się orientuję) to wystarczy taka nasadka albo taki klucz. Chyba, że masz korbę LX z 2004r. to taka nasadka będzie za krótka i trzeba szukać profesjonalnej ja nawet profesjonalnym miałem problem żeby wykręcić.... Jeżeli masz suport GXP(łożyszka zwenętrzne) to musisz kupić taki od naszego kolegi z forum I tylko od tego kolegi? Polecam nasadkę IceToolz - porządny klucz z jednej strony zakończony nasadką do misek suportowych a z drugiej kluczykiem do plastikowej nakrętki korby (link przykłądowy w żaden sposób nie reklamujący firmy: http://www.leaderfox.pl/sklep-produkt-icetoolz-klucz-icet-11f1-hollowtech-2-13504.html).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.