Skocz do zawartości

[do 500zł] rower miejski

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Chcę kupić rower miejski do maxymalnej kwoty 500zł. Nie znam się dobrze na tym, a zależy mi żeby posiadał biegi chyba najlepiej w piaście i poprostu wygodnie się na nim jeździło. Nie chciałby też żeby wyglądem przypominał stara ukrainę:). Jestem facetem 23letnim i potrzebuje poprostu wygodnego roweru o współczesnym wyglądzie. Najlepiej byłoby kupić coś używanego gdyż teraz tyle tego się sprowadza do Polski. Gdybyście mogli spojrzeć na Allegro i podesłać kilka linków czym warto się zainteresować będę wdzięczny

Napisano

Tylko ja się nie znam i dlatego napisałem ten post. Nie chce kupić jakiegoś rupcia i ciągle w niego pakować mimo tego że budżet jakim dysponuję nie jest duży. Może Wam cos wpadnie w oko to będę wdzięczny

Napisano

Rower który podałeś w linku wydaje się być naprawdę porządny jak za tą cenę, co prawda z zewnątrz może być wypucowany, wewnątrz będzie wymagał zapewne przesmarowania oraz regulacji, jednakże sprzętowo prezentuje się jak za tą cenę bardzo dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...