Skocz do zawartości

Wspólna szosowa jazda okolice Międzyrzeca Podlaskiego

robciok85

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich forumowiczów :rolleyes:

Od kilku lat jeżdżę kolarzówką, przeważnie sam, chociaż ostatnio czasami udaje mi się namówić kolegów na wspólną jazdę,( czasami urządzamy sobie typowo rekreacyjne wyprawy po wioskach, gdzie średnia prędkość odchodzi na dalszy plan), niestety rzadko dochodzi do jazdy.... :icon_confused: dlatego poszukuję osób które tak samo jak ja poruszają się na takich rowerach :rolleyes: i byłyby chętne do wspólnej jazdy, przeważnie staram się utrzymywać tempo 30-33km/h, dystanse też nie za wysokie ok. 40-60km...

• 2 tygodnie później...
Napisano

no właśnie znalazłem ich stronę B) i chyba się do nich zgłoszę, bo tutaj zerowy odzew bo pewnie nikogo z tych stron na forum nie ma :confused:

Napisano

W wyszukiwarce użytkowników możesz znaleźć ludzi z Międzyrzeca, bo z Białej jest sporo, chyba że z Bialskim Klubem Rowerowym też byś chciał pojeździć, tylko że sam dojazd do Białej to jakiś już dystans : )

www.rppp.pl jak by coś.

Napisano

hps z dojazdem to nie problem, mogę przyjechać pociągiem, aby była tylko ładna i ciepła pogoda. Jednak prognozy nie wskazują na taką w tym tygodniu, więc czekamy na słoneczne dni i mogę z Wami pojeździć, nie jeździłem nigdy po okolicach Białej, ale raz miałem okazję przejechać się już wyremontowaną obwodnicą. Oglądałem zdjęcia z Waszej wczorajszej przejażdżki i nareszcie się dowiedziałem co to jest ta ogromna kula, kiedyś jadąc samochodem po obwodnicy zauważyłem ją i nie wiedzieliśmy z kolegami co to w ogóle jest, przypuszczaliśmy, że to jakieś obserwatorium :icon_mrgreen: Chciałbym tam się przejechać i jak jest możliwość zwiedzić lotnisko :rolleyes:

Napisano

Możliwość zwiedzenia lotniska spokojnie jest; ) Bywam tam często dość. Tak więc - zapraszamy. Na stronie klubu masz więcej info : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...