lukeero Napisano 2 Maja 2011 Napisano 2 Maja 2011 Witam, jako że nie którzy mnie znają już z zaciętego jednego tematu temat będzie na szybko! Los się do mnie odwrócił na nie korzyść bo mam do wydania około 900zł max i rower ma być używany, bo nowego dobrego nie kupię. Jak wiadomo mam 170cm i około 55kg. Zależy na dobrym osprzęcie i amortyzatorze i ramie, więc wszystko good (jeżeli znajdzie się) Zakup internetowy, proszę o propozycję.
lukeero Napisano 3 Maja 2011 Autor Napisano 3 Maja 2011 Nikt nie świeci pomocą ? Zależy na czasie. Orientuje się ktoś co za widelec z przodu: Alex mantou coś takiego. ?
Corratec Napisano 7 Maja 2011 Napisano 7 Maja 2011 Nikt nie świeci pomocą ? Zależy na czasie. Orientuje się ktoś co za widelec z przodu: Alex mantou coś takiego. ? heh mantou... zapewne chodzi Ci o manitou alex, amortyzator bardzo dobry jak do normalnej jazdy, o ile dobrze pamiętam to ma nawet blokadę więc będzie ok.
lukeero Napisano 7 Maja 2011 Autor Napisano 7 Maja 2011 heh mantou... zapewne chodzi Ci o manitou alex, amortyzator bardzo dobry jak do normalnej jazdy, o ile dobrze pamiętam to ma nawet blokadę więc będzie ok. Tak, ale nic z tego bo rower został sprzedany. Czekam na propozycje wasze, allegro przeważnie. Gotówka 850zł z wysyłką do wydania mam.
marky5 Napisano 9 Maja 2011 Napisano 9 Maja 2011 Najlepiej zdecydować się na coś polskiego,bo wtedy osprzęt będzie nieco lepszy,ale i tak rewelacji w tej cenie nie będzie,tak więc może dwie takie propozycje; Arkus 26'' VIP 5.0 KROSS HEXAGON V3 Bardziej polecam ten pierwszy ze względu na lepszy amortyzator. Rozmiarowo dobry będzie dla ciebie 17-17,5,ale i 18-stka nie powinna być za duża.
lukeero Napisano 9 Maja 2011 Autor Napisano 9 Maja 2011 Przemyślałem to, takie gówna nie kupię. Już jeżdżę sporo na rowerze, ale zwykle to szajsy za 200zł Może teraz nazbieram na coś porządnego. Odezwę się kiedy dozbieram te 400zł
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.