Skocz do zawartości

[800-900zł] Używany MTB XC!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, jako że nie którzy mnie znają już z zaciętego jednego tematu temat będzie na szybko!

Los się do mnie odwrócił na nie korzyść bo mam do wydania około 900zł max i rower ma być używany, bo nowego dobrego nie kupię.

Jak wiadomo mam 170cm i około 55kg. Zależy na dobrym osprzęcie i amortyzatorze i ramie, więc wszystko good (jeżeli znajdzie się)

Zakup internetowy, proszę o propozycję.

Napisano

Nikt nie świeci pomocą ?

Zależy na czasie. Orientuje się ktoś co za widelec z przodu:

Alex mantou coś takiego. ?

Napisano

Nikt nie świeci pomocą ?

Zależy na czasie. Orientuje się ktoś co za widelec z przodu:

Alex mantou coś takiego. ?

heh mantou... zapewne chodzi Ci o manitou alex, amortyzator bardzo dobry jak do normalnej jazdy, o ile dobrze pamiętam to ma nawet blokadę więc będzie ok.

Napisano
heh mantou... zapewne chodzi Ci o manitou alex, amortyzator bardzo dobry jak do normalnej jazdy, o ile dobrze pamiętam to ma nawet blokadę więc będzie ok.

Tak, ale nic z tego bo rower został sprzedany. Czekam na propozycje wasze, allegro przeważnie.

Gotówka 850zł z wysyłką do wydania mam.

Napisano

Najlepiej zdecydować się na coś polskiego,bo wtedy osprzęt będzie nieco lepszy,ale i tak rewelacji w tej cenie nie będzie,tak więc może dwie takie propozycje;

Arkus 26'' VIP 5.0

KROSS HEXAGON V3

Bardziej polecam ten pierwszy ze względu na lepszy amortyzator. :thumbsup:

Rozmiarowo dobry będzie dla ciebie 17-17,5,ale i 18-stka nie powinna być za duża. B)

Napisano

Przemyślałem to, takie gówna nie kupię. Już jeżdżę sporo na rowerze, ale zwykle to szajsy za 200zł :o

Może teraz nazbieram na coś porządnego.

Odezwę się kiedy dozbieram te 400zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...