pim Napisano 2 Maja 2011 Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Witam. Zaglądam dzisiaj do mojej galerii i widzę, że brakuje kilku moich zdjęć. Galeria zmieniła adres na: Temporary global album for root member albums > Rowerkowo > 201012311277 Proszę o naprawienie tego błędu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pim Napisano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Hallo ktoś się tym interesuje ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 15 Maja 2011 Root Admin Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 tak, po aktualizacji galerii do nowej wersji byl bug, ktory uumozliwial dodanie fotek bezposrednio do kategorii zamiast do albumu w kategorii. po updatcie bład został usuniety, a zdjecia, ktore zostaly zle dodane przez userow, zostaly automatycznie przeniesiona do ww albumu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pim Napisano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Hmm ale nadal brakuje mi 10 zdjęć i nie mam możliwości edycji mojej galerii... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.