Skocz do zawartości

[Lakier] numer czarnego lakieru matowego Cube

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dzień dobry :D

czy ktoś z forumowiczów zna numer czarnego lakieru matowego cube. wiem można do lakiernika i dobierać ale może ktoś z kolegów już to dobierał albo ma takie informacje z serwisów cube :) nie znalazłem na forum takiej informacji ale gdyby była proszę o wskazanie..."z góry dziękuje":yes:

Napisano

Bo bodzio12 uważą chyba, że rower musi cały się błyszczeć od normalnego lakieru. Osobiście lubię matowe lakiery, dla mnie to wygląda fajniej niż błyszczące błyszczyki nawalone na ramę.

Napisano

Dlaczego ? Uzasadnij ;) Ja się zastanawiam właśnie nad matową farbą na rower...

/Sorry, za lekki offtop.

trudno się myje. Mam radona czarny mat, chyba taki sam lakier jak w cube i dopiero na myjni pod ciśnieniem z ichnimi specyfikami do czyszczenia udało mi się go domyć. Po myciu płynem do naczyń, szczotką i wężem ogrodowym zawsze zostawał jasny osad na lakierze.

Napisano

Nie strasz chłopaka :icon_mrgreen:.

U mnie jakoś się myje normalnie, niewiem wogóle jak można zasyfić tak rower, żeby się trudno myło.

Napisano

@mast6er

Wątpię że któraś z firm sprzedających Cube dysponuję taką informacją, możesz dodać cube.eu na fejsbuku i tam zadać im pytanie, prężnie tam działają może odpiszą...

Zawsze można iść na łatwiznę i dobrać u lakiernika, ale ja tam lubię powalczyć :icon_wink:

@eloo

Miałem Radona Zr-Team czarny mat. Jak już robiłem duże czyszczenie to miałem problem z domyciem skubańca, niby ładnie pięknie, a jak wysychał to wszędzie plamy.

Potem wymyśliłem żeby psikać trochę plakiem do czyszczenia tapicerki samochodowej, zero zacieków i pięknie błyszczał matowo :icon_mrgreen:

Napisano

dziękuje daro77 :yes: za podpowiedz z "fajansbookiem" (nie jestem fanem....:thanks: nie posiadam konta...)poproszę kolegę i może faktycznie udzielą odpowiedzi....co do lakiernika.... są w sensie.... "stuka" trzeba do serwisu....a ja też lubie powalczyć....(niemniej jednak grzecznie dziękuje za rady...;) )pzdr j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...