dziobolek Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Potęga marketingu. Jak dla mnie to sprzedawca może sobie tą korbę umiejscowić nawet w grupie deore xt. W rzeczywistości jest to produkt pozagrupowy, któremu zdecydowanie bliżej (waga, materiał zębatek oraz konstrukcja ramion) do alivio niźli deore. Dokładnie tak - to jest osprzęt niezwiązany z żadną grupą. No może z jedną - "Super Value" To że coś "wygląda dokładnie tak jak" Deore, nie oznacza, że jest to to samo co coś, co ma firmowy nadruk Deore. Pozdrówka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
approks Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Sam probowałem obydwa podzespoły i nie czuć duzej róznicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziobolek Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Sam probowałem obydwa podzespoły i nie czuć duzej róznicy. To nie znaczy, że jej nie ma, no i tym bardziej nie upoważnia to sprzedawców do celowego wprowadzania konsumentów w błąd. Pozdrówka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.