Skocz do zawartości

[Puchar Szlaku Solnego] Wieliczka-08.05.2011 r.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Toż to zwykły bieg przełajowy z rowerami na plecach :D

PS. Widać jak V-Ki potrafią utrudnić jazdę, a wręcz uniemożliwić prowadzenie bajka - tarcze górą :icon_lol:

• Mod Team
Napisano

Ale kilka sztuk dojechało na kołach.:devil: Jak w nartach dobór smarowania a tutaj opon. Ale masakra.

Błoto blokowało się o amor więc każdy hamulec się poddał(wręcz był niepotrzebny)

Napisano

Można powiedzieć że to jest jakby glina, jak sie przyklei do roweru to amen, cieżko jechac i nawet prowadzić :)

MTB Silesia Rybnik spakowała sie i pojechała do domu nawet nie startując :thumbsup:

Napisano

PS. Widać jak V-Ki potrafią utrudnić jazdę, a wręcz uniemożliwić prowadzenie bajka - tarcze górą :icon_lol:

ci z tarczami tez prowadzili. a co do v-ek - inaczej bys spiewal po zeszlorocznych gorlicach, krakowie czy rabce. ja bylem tak zniesmaczony i zawiedzony tarczami (a nie byle jakimi bo xtr) ze zlozylem drugi rower treningowy wlasnie na v-kach i w razie masakry pogodowej bede wlasnie z niego korzystal (w tym roku jest spoko pogoda ale 2 na 4 starty poszly i tak na nim ;))

a pss to jest wlasnie zabawa dla masochistow, mi zdarzalo sie startowac ale w tym roku sobie odpuszczam, imho nie warto.

Napisano

Pracuję tam w zimie jako instruktor narciarski, wobec czego przewidziałem co będzie na trasie i nawet nie wybierałem się do podstolic...

Napisano
MTB Silesia Rybnik spakowała sie i pojechała do domu nawet nie startując :thumbsup:

Inni nie startowali ale ja dojechałem a raczej dociągnąłem rower do mety :whistling: trasa tragiczna, wygrywał ten, któremu najmocniej pomagano, niektórzy sami podbiegali pod górę a kto inny im niósł rower :wallbash: potem nie ma co sie dziwić, że ma się na 1 pętli pół godziny straty straty do 1-szego :angry2:

Napisano

Startowałem w kategorii junior i pchałem tylko na pierwszym podjeździe ( jak wszyscy ), resztę wyścigu przejechałem jakoś bez większych problemów. Ale nie ma co, pierwsze starty ( młodzik ) były tragiczne. :down:

Napisano

O widze że kolega też junior, no to się będziemy widywać na trasie hehe też zależy jak kto jeździ jakim torem, czy tym bardziej rozjeżdżonym czy nie, no ale nie wszyscy takie kłopoty mieli :)

Według mnie zawody nie powinny sie w ogole odbyc w takich warunkach <_<

Napisano

Ja właśnie jechałem w młodzikach :icon_arrow: zawody powinni zrobić przynajmniej na krótszych rundach, prostym podjeździe, najlepiej na najgorszych kawałkach wyłożonym np. dywanami. Zjazd był fajny dla tych co mieli tarcze :)

Napisano

Ja będę startował w miarę możliwości oraz o ile nie będzie kolidowało mi to z innymi, ważniejszymi zawodami.

Także wstępnie do zobaczenia w Nowym Sączu. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...