Rezpekt Napisano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Witam, właśnie kupiłem nową korbe do roweru, co za tym idzie stara idzie na sprzedasz. Tylko nie moge znaleźć w necie ile jest ona warta, jest to korba zdemontowana z kellys'a Magica SR Suntour XCC314, przebieg koło 1000km, w bardzo dobrym stanie. Jeśli ktos wie ile kosztuje nowa, bądz ile jest warta ta używana prosił bym o podpowiedz :-). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 14 Grudnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Nowa chyba ~ 70-80 zł. Obawiam się że za używaną niewiele dostaniesz. A no i lepiej przeznacz ją na sprzedaż a nie na "sprzedasz" :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Za xcc 300 płaciłem jakieś póltora roku temu 100 zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rezpekt Napisano 14 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Ups nie zauważyłem jak napisałem słowo "sprzedaż" . Dziękuje za odpowiedzi, już wiem co z nią zrobie :-), oddam koledze w potrzebie, a niech se ma :-). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.