knocker Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Witam wszystkich! Mam kask, który ma 10 lat model Met bad boy 2. Kask dostałem w prezencie i nigdy do końca mi nie pasował. Zastanawiam, się też czy 10 letni kask ciągle jest dobry!? Chciałbym kupić coś nowszego, pochodziłem po sklepach i na mojej głowie nieźle leży Giro Phase... przeglądałem internet i podoba mi się jeszcze Uvex XP 100, czy te kaski są do siebie podobne i czy warto dopłacać do Uvexa? Uvexa XP niestety nie miałem okazji przymierzyć... dostępny był tylko model supersonic, który jest za duży na moją głowę :/ Z góry dzięki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endless11 Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Pewnie nie pomogę ale mam Phase i chwalę super leży i smerfnie wygląda jedyny minus to brak siatki p/owadom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.