harry-peek Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Witam forumowiczów w kolejnym sezonie i przedstawiam nasz kalendarz na rok 2011. Rozpoczynamy zawodami w formule 8h w Bielsku-Białej, już w następną niedzielę 8 maja. Wszelkie informacje odnośnie tej edycji dostępne są na naszej stronie. Równolegle odbywa się w Bielsku jedna z największych masowych imprez w Polsce, Rodzinny Rajd Rowerowy, gdzie frekwencja sięga 3 tyś. uczestników! Polecamy gorąco, jest to świetna zabawa dla całej rodzimy a osoby z zacięciem sportowym nie będą się nudzić na trasie naszego wyścigu 8h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzios230 Napisano 3 Maja 2011 Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Ja co prawda ślepy jestem, ale gdzie na stronie jest info o godzinie startu? Bo chyba się pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ikszudawd Napisano 4 Maja 2011 Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 No patrz na stronie organizatora wszystko pisze http://www.horizonfive.com/index.php?option=com_content&task=view&id=48&Itemid=85 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 kondzios230, start o 9.00 , baza na ATH w rejonie namiotu koncertowego. Zapraszam goraco! Planujesz solo czy team a może start w pucharze międzyszkolnym? W każdym razie nakręcaj znajomych bo w Bielsku jeszcze takiej imprezy nie było! :)Pozdo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzios230 Napisano 5 Maja 2011 Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Ehh, jednak startu nie będzie, ale trzymam kciuki za całą stronę organizacyjną, bo pomysł mega. Tylko trochę mam wrażenie że GPX z GPSIES rozmija się z rzeczywistoscią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 5 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 No szkoda, może następnym razem, mamy sporo imprez w tym sezonie Track robiony Garminem 60CSX, trudno mi powiedzieć czy wiernie odwzorowuje trasę. Na wyścigu i tak bedzie ostrzałkowana i wytaśmowana więc trudno bedzie sie zgubić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Zapraszam na fotorelację oraz poglądowy filmik. Mimo nie najlepszych prognoz pogoda dopisala i od samego startu świeciło słonko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzios230 Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Szkoda że mimo bardzo przemyślanej pętli i wysiłku orgów frekwencja nie dopisała :/ Nawet się pojawiłem na starcie przyjrzeć się z bliska i wrażenie było pozytywne. Myślicie zrobić coś takiego w BB jeszcze w tym sezonie? Czy pozostało mi czekać na 2012? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzybek Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Trasa była naprawdę świetna i też mnie zdziwiła tak mała frekwencja. Żałuję że nie wystartowałem, ale maraton w Zdzieszowicach dzień wcześniej mnie wykończył, jednak i tak zrobiłem cztery pętle wycieczkowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Kondzios, zerknij na nasz kalendarz, sezon dopiero się zaczyna Grzybek, trzeba się było ujawnić. Tak z innej beczki jestem z Bestwiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 13 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Szykuje się mocna ekipa z Łodzi na Białkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzybek Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Grzybek, trzeba się było ujawnić. Tak z innej beczki jestem z Bestwiny Wiem, zamieniliśmy nawet kilka słów. Ja byłem w pomarańczowym stroju Northtec'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 14 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Faktycznie Pixon, to ile teamów wystawiacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.