Skocz do zawartości

[zawody] HorizonFive 8/24h

Rekomendowane odpowiedzi

Witam forumowiczów w kolejnym sezonie i przedstawiam nasz kalendarz na rok 2011.

plakat2011.jpg

Rozpoczynamy zawodami w formule 8h w Bielsku-Białej, już w następną niedzielę 8 maja.

Wszelkie informacje odnośnie tej edycji dostępne są na naszej stronie.

Równolegle odbywa się w Bielsku jedna z największych masowych imprez w Polsce, Rodzinny Rajd Rowerowy, gdzie frekwencja sięga 3 tyś. uczestników! Polecamy gorąco, jest to świetna zabawa dla całej rodzimy a osoby z zacięciem sportowym nie będą się nudzić na trasie naszego wyścigu 8h.

kondzios230, start o 9.00 , baza na ATH w rejonie namiotu koncertowego. Zapraszam goraco! Planujesz solo czy team a może start w pucharze międzyszkolnym? W każdym razie nakręcaj znajomych bo w Bielsku jeszcze takiej imprezy nie było! :)Pozdo

No szkoda, może następnym razem, mamy sporo imprez w tym sezonie :)

Track robiony Garminem 60CSX, trudno mi powiedzieć czy wiernie odwzorowuje trasę. Na wyścigu i tak bedzie ostrzałkowana i wytaśmowana więc trudno bedzie sie zgubić :)

Szkoda że mimo bardzo przemyślanej pętli i wysiłku orgów frekwencja nie dopisała :/ Nawet się pojawiłem na starcie przyjrzeć się z bliska i wrażenie było pozytywne. Myślicie zrobić coś takiego w BB jeszcze w tym sezonie? Czy pozostało mi czekać na 2012? :D

Trasa była naprawdę świetna i też mnie zdziwiła tak mała frekwencja. Żałuję że nie wystartowałem, ale maraton w Zdzieszowicach dzień wcześniej mnie wykończył, jednak i tak zrobiłem cztery pętle wycieczkowo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...