Gitala Napisano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Na jakich sklepach/forach/stronach mogę zamieścić ogłoszenie odnośnie sprzedaży roweru ? (pomijając forumrowerowe.org) - jeżeli nazwa tematu jest zła( nie wiedziałem jak to ująć) , proszę o poprawienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Stronki rowerowe np. http://www.magazynrowerowy.pl/ogloszenia.html Na gg możesz napisać lub facebook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 www.allegro.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gitala Napisano 30 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 zapomniałem dodać by nie wspominać o allegro : P , szukam jakiś giełd/for gdzie można zamieścić ofertę odnośnie sprzedaży , w tym wypadku roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 30 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Może na gumtree Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 4 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Może www.gratka.pl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gitala Napisano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Dzięki za propozycje , niektóre serwisy są płatne i mało rozpowszechnione . Ale zawsze coś ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 16 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Ostatnio natknąłem się jeszcze na takie coś: Alledrogo -> Oferty specjalne -> Darmowe ogłoszenia (tablica.pl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.