PopaY Napisano 3 Maja 2011 Napisano 3 Maja 2011 Od 50 do nawet 200zł w zależności od serwisu i wykonywanych w nim czynności. Przykład z serwisu, z którego ja korzystam: CENNIK USŁUG KOMPLEKSOWYCH 2011r. Serwis LUXURY - 120zł smarowanie napędu (łańcuch) sprawdzanie połączeń gwintowych w rowerze regulacja hamulców smarowanie piwotów regulacja przerzutek kasowanie luzów na suporcie ze smarowaniem smarowanie piast kół smarowanie łożysk sterów centrowanie kół czyszczenie/mycie napędu roweru (łańcuch, wolnobieg/kaseta, przerzutka przednia i tylna) Transport roweru do i od klienta na terenie Radomia Serwis EXTRA - 100zł smarowanie napędu (łańcuch) sprawdzanie połączeń gwintowych w rowerze regulacja hamulców smarowanie piwotów regulacja przerzutek kasowanie luzów na suporcie ze smarowaniem smarowanie piast kół smarowanie łożysk sterów centrowanie kół
gordon404 Napisano 3 Maja 2011 Autor Napisano 3 Maja 2011 Hmm... znalazłem, że ta Merida TFS 100-V to model z 2008r., trochę stary. Powoli myślę o małym nagięciu budżetu o 200zł, pod uwagę biorę głównie Meridy. W oko szczególnie wpadła mi ta, kusi "Deorami" : Merida Matts TFS XC 400-V 2010 - 1719zł http://www.rowerzysta.pl/mtb/rower-gorski-merida-matts-tfs-xc-400-v-2010.html#fragment-2 Warto te 200zł dosupłać?
PopaY Napisano 3 Maja 2011 Napisano 3 Maja 2011 Za te pieniądze raczej nie warto, bo napęd wymienisz taniej niż ta dopłat, no, a poza tym i tak w tym sklepie go już nie kupisz... I pamiętaj, że starsze modele Meridy są lepsze niż te nowe, w szczególności z tej półki, o której piszemy cały czas. Oczywiście masz rację, jest to 2008 rocznik, ale przez to bym go z pewnością nie skreślał
kubas33 Napisano 3 Maja 2011 Napisano 3 Maja 2011 To widze ze chyba bedzie sie trzeba nauczyc tych czynnosci we wlasnym zakresie
gordon404 Napisano 4 Maja 2011 Autor Napisano 4 Maja 2011 Sprzedawca nie ma tej Meridy z 2008r. w moim rozmiarze Co w takim razie radzicie do 1700zł?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.