Lobster Napisano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Witam Wiecie może gdzie można dostać taki adapter do piasty sram 9.0 do mocowania tarczy ? Na zdjęciu to widać - ten srebrny element, który mozna odkręcić: Nigdzie tego nie ma, może ktoś ma jakieś iformacje o miejscu przebywania tych adapterów - będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 hm... Ja mam wrazenie ze ten adapter byl tylko z pistami srama pod tarcze i do zwyklej piasty srama ppod vki nie podejdzie.... ale moze się myle sam ma 9sl z przodu i by sie taki adapterek przydal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobster Napisano 17 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 hm... Ja mam wrazenie ze ten adapter byl tylko z pistami srama pod tarcze i do zwyklej piasty srama ppod vki nie podejdzie.... ale moze się myle sam ma 9sl z przodu i by sie taki adapterek przydal...Smile No do zwykłęj piasty srama ozywiście ten adapter nie podejdzie, ale były wersje piast 9.0 i 9.0sl z mocowaniem do tego adaptera, schowanym pod takim gumowym kołnieżem, opisane przez producenta jako "disc ready" :lol: Do nich można zamontować właśnie ten adapter. Tzn teoretycznie można, bo w praktyce widze ze taki kawałek metalu jest raczej nieosiągalny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Może to gdzieś w Polsce i jest, ale pewnie nawet sprzedawcy nie wiedzą, co mają Przeczysywanie allegro tylko pomoże, bo wszytsko co związane z piastami Sram'a, to już powoli unikat. PS. Fajny patent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Niestety masz racje to juz powoli unikat:( Ja niestety nadal nigdzie nie widzialem Sram 9sl na tyl i na 36H:( a szkoda bo bym sobie zmienil ns na srama z przodu 9sl jeszcze zyje:) Mam nadzieje ze Sram wyposci cos takiego jak 9slalbo lepsze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Harfa ma to na magazynie, ale się tym chamią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 znalazłem te "Disc Ready" na allegro, fajnie to wygląda: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76804479 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdan Napisano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Ostatnio widziałem taki adapter na allegro właśnie w śmiesznej cenie - ok. 5 zł.. Poszukałbym w zakończonych, ale pamiętam że to jakoś dziwnie było nazwane, więc daję sobie spokój:) W każdym szukać należy bo jednak się pojawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.