Caledonia Napisano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Witam moim problemem jest to , iż nie wiem jakie wybrać widełki mam rower bez amortyzatorów ale chciałbym sobie kupić z amorami mogli byście tak doradzić do 100 zł solidne i wytrzymałe ? Tutaj macie Foto jak coś ;> a i czy jest sens wymieniać bo jeżdżę w trasy jak i po lasach i dziurach więc czy warto ??? Mój odnośnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Zakup lepiej grubszą oponę w tej cenie i jeździj na mniejszym ciśnieniu. Da lepszy efekt niż "amortyzatory" do 100zł. A i waga niewiele się zmieni i awaryjność nie wzrośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marky5 Napisano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Oj,ale za stówkę to nie dostaniesz nic co by zasługiwało na miano dobrego amortyzatora ,a z którym mógłbyś wyskoczyć w teren.Też proponowałbym zaopatrzyć się w grubaśne opony takie co najmniej o rozmiarze 2,10 i sporych klockach bieżnika. Pozatym do twojej rury sterowej w rowerze ciężko w ogóle będzie znależć jakikolwiek amortyzator,bo to mała średnica 1 cal czyli 25,4mm,a takie to juz przeżytek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.