Lourider Napisano 29 Kwietnia 2011 Napisano 29 Kwietnia 2011 Witam. Planuje kupić MBIKE Renegade 0.5 takiego jak w tej aukcji.Pytam oczywiście o opinie, może ktoś na forum jest w jego posiadaniu ? Przejrzałem wiele rowerów i do 2100 zł wybrałem własnie Mbike'a. Może ktoś ma jakieś własne lepsze propozycje? Ale i tu zaznaczam że interesują mnie tylko rowery nowe i najlepiej niedaleko bądź w Warszawie . Pozdrawiam
PopaY Napisano 29 Kwietnia 2011 Napisano 29 Kwietnia 2011 0.5 to dobry rower, nie jest może tani, bo pewnie znalazło by się coś innego co by było tańsze z podobnym, a może i nieco lepszym osprzętem, ale myślę, że to dobra propozycja. Napęd w porządku, rama bardzo dobra, widelec przyzwoity, oponki i felgi również.
daro77 Napisano 30 Kwietnia 2011 Napisano 30 Kwietnia 2011 Znajomy kupił dla siebie i dla żony, chyba 2 sezony temu, bardzo zadowolony, złapali rowerowego bakcyla z MBikami. Bardzo fajnie dobrane komponenty, nie rzucali się na tarczówki dzięki temu jest dobry napęd oraz świetne przerzutki i manetki. Alternatywą cenową jest Unibike Flite, z dobrymi tarczami ale słabszym osprzętem...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.