Gość Napisano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Ponieważ nigdzie nie mogę odszukać informacji o tej oponie, poprosze was o opinie, jeśli ktoś takowej używa http://www.harfa-harryson.com.pl/michelin-...-cross-drut.htm jest na szarym końcu proszę o szczere opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrissbe Napisano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 no tak. tylko ze tam jest kilka. podaj wersje o ktora Ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Country Gravel :wink: tak jak w opisie :wink: Opony są nowością na nowy rok więc chyba jeszcze jej nikt z forum nie testował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrissbe Napisano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 neeee Country Gravel juz jest od dawna. Oponka trekkingowa raczej, choc mozna po ciezszym terenie próbowac. Ogólnie godna swojej ceny, tymbardziej ceny allegrowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 chodzi mi o Country Gravel, jutro założe i zobaczymy. W warszawie trudno jest o cieżki teren więc..... . Bardziej zależy mi na cichości i niskich oporach, las, mazury itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazybiker Napisano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Bedzie dla Ciebie idealna skoro w wawie mieszkasz! Oponka o dosc niskich oporach i cicha, kolega uzywa jej juz jakis czas! Dosc dobra mieszanka, moze sie nie klei ale jest twarda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 no i ta cena!!! na allegro zapłaciłem całe 30 złotych za sztukę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.