GrzesiuDrummer Napisano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Witam. Posiadam kasetę SHIMANO CS-HG30 (11-32T)-8rzędową i chciałbym ją wymienić na lepszą jakościowo, gdyż ta już jest dosyć zjechana. Łańcuch, jaki współpracuje mi z tą kasetą to (podaje ze specyfikacji roweru ze strony producenta) KMC Z-72. Proszę podsuńcie mi jakieś gotowe symbole konkretnych modeli (raczej chyba SHIMANO?) w 100% kompatybilnych z moim obecnym łańcuchem i piastą SHIMANO DEORE XT FH-M775, a ja już bym sobie popatrzył, poszukał i wybrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 29 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Jak na 8 rzędów to bierz HG50: http://allegro.pl/11-30-srednia-hg50-8-rz-wysoka-klasa-niska-cena-i1574836345.html Mam taką i jestem zadowolony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soliner Napisano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 tylko pamiętaj że potrzebujesz 8 bo większość to 9, też używałem po hg30 ale to była zmiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.