JAnek1511 Napisano 28 Kwietnia 2011 Napisano 28 Kwietnia 2011 witam. Mam rower Rayon ''24''shimano. Moje amory dobijają do końca , jak chciałem zobaczyć co jest grane ,to wlałem troche wody do zbiornika z olejem, woda uciekła chyba jakąś dziurą. W pojemniku nie było nic.kiedy kupiłem ten rower nie czułem tego tak bardzo.co mam teraz z tymi amorami zrobic?
premier2 Napisano 28 Kwietnia 2011 Napisano 28 Kwietnia 2011 Po tak szczegółowym opisie problemu pozostaje tylko wyciągnąć szklaną kulę... Sprecyzuj, co masz za sprzęt, jakiej marki, określ dokładnie co za problem masz. Możesz załączyć zdjęcia i np linki do specyfikacji roweru
Mod Team sznib Napisano 29 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 29 Kwietnia 2011 Przecież napisał że ma "Rayon ''24''shimano", czyli typowy makrokesz. Co zrobić? Kupić porządny rower, makrokeszowe "amortyzatory" są nienaprawialne.
Sonix Napisano 29 Kwietnia 2011 Napisano 29 Kwietnia 2011 Przykro mi kolego ale z tym sprzętem za bardzo nic nie zrobisz.
soliner Napisano 29 Kwietnia 2011 Napisano 29 Kwietnia 2011 w sumie możesz zamontować 'bycze jajo' żeby amor nie dobijał w drastyczny sposób, dobije ale miękko do gumy rozwiązanie rodem z ciężarówki ale co zrobić
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.