nicoz Napisano 28 Kwietnia 2011 Napisano 28 Kwietnia 2011 Wybiera się ktoś z Katowic? Jest pomysł, żeby po zakończeniu imprezy w Młoszowej wrócić na rowerach do Katowic przez Chrzanów. Wraz z trasą Rajdu wyjdzie ok. 100km Nie wiem jak z pogodą, ale może by tak...
bajtourka Napisano 29 Kwietnia 2011 Napisano 29 Kwietnia 2011 Wybiera się ktoś z Katowic? Jest pomysł, żeby po zakończeniu imprezy w Młoszowej wrócić na rowerach do Katowic przez Chrzanów. Wraz z trasą Rajdu wyjdzie ok. 100km Nie wiem jak z pogodą, ale może by tak... szkoda, że tak późno wyczaiłam ten temat:) Ja jadę z Gliwic, i przesiadam się w osobowy z Katowic do Krakowa o 06.40:) jeszcze kolega ze Sosnowca dołączy się I chcemy właśnie, wracać z Młoszowej do Sosnowca na rowerqach:)
nicoz Napisano 29 Kwietnia 2011 Autor Napisano 29 Kwietnia 2011 Do Sosnowca, to przez Slawkow bedziecie pewnie jechali ? Jesli interesuje Was trasa przez Chrzanow to zapraszam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.