havelock Napisano 28 Kwietnia 2011 Napisano 28 Kwietnia 2011 Witam bardzo serdecznie. Jestem tu w miarę nowy. Mam pytanie do osób obeznanych z okolicą Białegostoku. Gdzie można znaleźć dobrą górkę do ćwiczenia podjazdów? Najlepiej w terenie, ale szosa też może być. Troszkę zjechałem okolicę, ale nie znalazłem żadnego miejsca gdzie można by podjeżdżać ok. 3 minut. Pozdrawiam.
Grand231 Napisano 28 Kwietnia 2011 Napisano 28 Kwietnia 2011 I temu kocham mieszkać w górach, ja jakie chcę podjazdy mam w zasięgu ręki .
koziakaka Napisano 3 Maja 2011 Napisano 3 Maja 2011 na pietraszach, gdzie zazwyczaj sa organizowane zawody, za torami w lesie.
Sol Napisano 3 Maja 2011 Napisano 3 Maja 2011 Trasa Białystok-Supraśl. Może nie są to jakieś mega nachylenia, ale na pewno porządny interwał. Przejedziesz w te i wewte szybkim tempem i na pewno coś poczujesz . Jeżeli natomiast ma być naprawdę stromo, to Ogrodniczki. Wprawdzie jest tam kupa piachu, ale są fragmenty całkiem ubite.
netta1987 Napisano 4 Maja 2011 Napisano 4 Maja 2011 dokładnie Pietrasze,Ogrodniczki tam masz miejsca do treningów sporo ale 3 min nie będziesz miał samego podjazdu ale masz trasę xc gdzie podjazdy można naprawdę wyćwiczyć z różnych stron i typów nawierzchni gruntowej
danielek1993 Napisano 4 Maja 2011 Napisano 4 Maja 2011 Ja proponuje podjazd na Sowlany drogą skróconą czyli ścieżka od szosy na górę, nie dookoła.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.