Gość Radek Napisano 28 Kwietnia 2011 Napisano 28 Kwietnia 2011 Witam wszystkich cyklistów! Od niedawna zacząłem jeździć na starej kolarce. Chciałbym ją odrestaurować. Problem mam taki, że opony są na nim strasznie stare i nie dużo im brakuje ażeby się rozpadły. Rozmiar oponek to 27 x 1/4 cala na allegro ciężko o takie oponki, ale znalazłem jedne które mi się bardzo podobają ale ich rozmiar to 27 x 1/8 czy podejdą one pod mój rower czy też będę musiał inwestować w obręcz? W najbliższym sklepie są opony 27x1/4 ale wyglądają naprawdę beznadziejnie i bardziej pasowałyby do ukrainy niż do kolarki. Z góry dzięki.
Pytanie
Gość Radek
Witam wszystkich cyklistów!
Od niedawna zacząłem jeździć na starej kolarce. Chciałbym ją odrestaurować. Problem mam taki,
że opony są na nim strasznie stare i nie dużo im brakuje ażeby się rozpadły. Rozmiar oponek
to 27 x 1/4 cala na allegro ciężko o takie oponki, ale znalazłem jedne które mi się bardzo podobają
ale ich rozmiar to 27 x 1/8 czy podejdą one pod mój rower czy też będę musiał inwestować w obręcz?
W najbliższym sklepie są opony 27x1/4 ale wyglądają naprawdę beznadziejnie i bardziej pasowałyby do
ukrainy niż do kolarki. Z góry dzięki.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.