tonypl33 Napisano 28 Kwietnia 2011 Napisano 28 Kwietnia 2011 Zastanawiam się nad tymi dwoma rowerami . Tego Giant'a mogę dostać za 950 zł . Zmieniłbym w nim w najbliższym czasie amortyzator . Schwinn z allegro . Jeżdżę na rowerze dużo po dziurawych drogach asfaltowych , po lasach i niekiedy nieduża bo maks półmetra hopka się trafi . Na rower patrze pod kątem przyszłościowym , która rama lepsza ??? znalazłem jeszcze takiego wheelera http://allegro.pl/wheeler-buddy-50-nowy-gwarancja-w-wa-i1568063641.html myślę że nawet fajny . Tylko niezbyt wiem czy wheller to dobra firma .
ugupu Napisano 28 Kwietnia 2011 Napisano 28 Kwietnia 2011 Parę lat temu Schwinn=Giant=Trek itp. Co jest dzisiaj tego nie wiem. Ten Wheeler nie wygląda źle. Firma dobra, jeśli Ci rama pasuje to go bierz.
marky5 Napisano 28 Kwietnia 2011 Napisano 28 Kwietnia 2011 Wheeler to równożędna firma do najlepszych marek,więc spoko.Przeważnie jest tak że w tej samej cenie dostajemy bardzo podobny klasowo sprzęt bez wzgledu na markę,czasem tylko trafiają się okazje.Nie panikuj i jeszcze poszperaj porównaj i dopiero decyduj.Pzdr.
tonypl33 Napisano 28 Kwietnia 2011 Autor Napisano 28 Kwietnia 2011 Jak bym kupił gianta to na jaki amortyzator zmienić ? Moja waga to 50 kg . Wiem dość mało . Ramy w tym giant'cie i wheelerze wyglądają przekonywująco . Tan giant to kolekcja z 2010 . Możecie mi napisać jaki osprzęt ma ten wheeler, bo nigdzie znaleźć .I jeszcze co ewnetualnie zmienić ? jeszcze zastanawia mnie panic i sign ds
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.