dodo1989 Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 A tych plastików się przypadkiem nie przekręca udostępniając dostęp do śrub? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweel Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Co wy chcecie tym bacikiem blokować przy wolnobiegu? Zawsze jak wolnobieg zdejmowałem to zdejmowałem koło z roweru klucz do wonobiegu i na to francuz i go odkręcąłem całego, zwykle ktoś mi to koło trzymał tak żebym mógł mocno na francuza napierać. Do łańcuchów kmc i shimano na 7/8 biegów nie pasują spinki srama 8 biegowe więc albo łańcuch srama i spinka srama i nie ma problemu albo szukać spinki też kmc może będzie pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmax3030 Napisano 2 Maja 2011 Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 ja używam łańcucha kmc 7 biegów i spinkę Sram 7 biegową. Wszystko działa ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweel Napisano 2 Maja 2011 Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 To może zależy od modelu bo słyszałem, ze bywają z tym problemy. Ja też kiedyś próbowałem spiąć shimano UG-51 o ile dobrze pamiętam model srebrną spinką srama i łańcuch był minimalnie za szeroki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus025 Napisano 7 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Dokupiłem wczoraj nowy wolnobieg i łańcuch i mam pytanie czy po zdjęciu starego smarować jakoś te "kiszki"? A te nowe bajery smarowac przed czy po założeniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.