Skocz do zawartości

[trasa] trudna technicznie trasa w Warszawie

LUIS123

Rekomendowane odpowiedzi

no no kopiec czerniakowski to ciekawostka :icon_lol: ile sarkazmu i pewności siebie w wypowiedzi :icon_cool: ale do rzeczy postaram się opisać na ile możliwe te trasę:

Trasa zaczyna się koło kościoła świętej katarzyny (dolina służewiecka)-przed wejściem następnie ruszamy na cmentarz przemykamy go cały czas prosto i zaraz za furtką wyjściową (koło kamieniarza)skręcamy w lewo w wąziutką ścieżkę lecimy nią prosto potem skręcamy w prawo i lecimy prosto w dół i dolatujemy do ul arbuzowej skręcamy w lewo jedziemy nią jakieś 10 metrów i koło figury skręcamy w prawo w ścieżkę rezerwatową i pomykamy nią cały czas prosto na dużej szybkości niezła frajda le........cimy nią i lecimy można dosłownie wypróbować tam zwrotność technikę amory i kolegów kozaków :yes: (pare metrów jedziemy klimczaka ale nie jedziemy pod górę asfaltem tylko w lewo szutrem na mostek i wpadamy znowu w las (na górze stadnina koni) dolatujemy nią dosłownie aż do samego ogrodzenia kiedyś terenu wojskowego skręcamy w lewo i pomykamy wzdłuż ogrodzenia cały czas potem po drugiej stronie terenu piachem ku niebu i wylatujemy na asfalt do Powsina potem każdy może polecieć swoją trasą ja np lecę na konstancin później dębówkę i drewnianym :woot: przejazdem kolejowym niezła adrenalina przez wisłę i powrót lewą stroną wałem międzyszyńskim przez siekierkowski za siekierkami w lewo wałem w prawo koło pola golfowego arbuzową do punktu startowego ufffff

Etap rezerwatowy polecam po deszczu :027:

Czyli jednak w stolicy nic więcej niż znam już nie znajdę :whistling: Górki na Arbuzowej to miałem obcykane jeszcze za dzieciaka jak na marketowcu się katowało, o ścieżce w okolicach skarpy Wiślanej to pisała Ecia jakieś 3 lata temu, byłem, objechałem wzdłuż i wszerz i na tym się skończyło.

ile sarkazmu i pewności siebie w wypowiedzi

Bo jak piszesz, że znasz trasę i zamiast ją od razu ją opisać milczysz przez parę dni to się nie spodziewaj innych reakcji.

Ja tej trasy nie znałem - chętnie przejadę któregoś dnia, niekoniecznie po deszczu :)

Jak masz tracka na sport-trackerze, endomondo, pedałuj.pl czy innym serwisie to zapodaj linka. Jeden rysunek więcej tłumaczy niż 4 strony pisania.

Pozdrawiam,

Dueerre

Bo jak piszesz, że znasz trasę i zamiast ją od razu ją opisać milczysz przez parę dni to się nie spodziewaj innych reakcji.

Ja tej trasy nie znałem - chętnie przejadę któregoś dnia, niekoniecznie po deszczu :)

Jak masz tracka na sport-trackerze, endomondo, pedałuj.pl czy innym serwisie to zapodaj linka. Jeden rysunek więcej tłumaczy niż 4 strony pisania.

Pozdrawiam,

Dueerre

No masz racje trochę trza było szybko ją opisać

a co do tracka to niestety nie mam może po majówce coś wykombinuje coby ją graficznie pokazać dla odważnych polecam most kolejowy koło Góry Kalwarii uwaga na spróchniałe deski :whistling:

Inna trasa bardziej znana to ścieżka prowadząca dookoła lasu kabackiego można trochę się pogimnastykować ale to chyba każdy zna

o może tak jeszcze podpowiem

start fosa,renety, 10 m arbuzowa, rezerwat krajobrazowy skarpa ursynowska,orszady,do rezerwat park natoliński,przecinamy pałacową, do gąsek i dalej jak kto chce (ja zapłocie, rosochata, wiechy, kępa oborska itd)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...