LUIS123 Napisano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Witam Jeżeli ktoś chce poćwiczyć na trudnej technicznie trasie w Warszawie to mogę podać lokalizację świetnej trasy zupełnie nieznanej do treningów XC tylko dla wytrawnych bajkerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 No to podaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Gdzie ta trasa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 27 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Nie jestesmy zbyt wytrawni, żeby poznać lokalizację :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Myślę, że kolega po raz pierwszy zdobył Kopiec Czerniakowski i się zachwycił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Ale na wschód czy na zachód? Ile radochy ze zgadywania xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUIS123 Napisano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 no no kopiec czerniakowski to ciekawostka ile sarkazmu i pewności siebie w wypowiedzi ale do rzeczy postaram się opisać na ile możliwe te trasę: Trasa zaczyna się koło kościoła świętej katarzyny (dolina służewiecka)-przed wejściem następnie ruszamy na cmentarz przemykamy go cały czas prosto i zaraz za furtką wyjściową (koło kamieniarza)skręcamy w lewo w wąziutką ścieżkę lecimy nią prosto potem skręcamy w prawo i lecimy prosto w dół i dolatujemy do ul arbuzowej skręcamy w lewo jedziemy nią jakieś 10 metrów i koło figury skręcamy w prawo w ścieżkę rezerwatową i pomykamy nią cały czas prosto na dużej szybkości niezła frajda le........cimy nią i lecimy można dosłownie wypróbować tam zwrotność technikę amory i kolegów kozaków (pare metrów jedziemy klimczaka ale nie jedziemy pod górę asfaltem tylko w lewo szutrem na mostek i wpadamy znowu w las (na górze stadnina koni) dolatujemy nią dosłownie aż do samego ogrodzenia kiedyś terenu wojskowego skręcamy w lewo i pomykamy wzdłuż ogrodzenia cały czas potem po drugiej stronie terenu piachem ku niebu i wylatujemy na asfalt do Powsina potem każdy może polecieć swoją trasą ja np lecę na konstancin później dębówkę i drewnianym przejazdem kolejowym niezła adrenalina przez wisłę i powrót lewą stroną wałem międzyszyńskim przez siekierkowski za siekierkami w lewo wałem w prawo koło pola golfowego arbuzową do punktu startowego ufffff Etap rezerwatowy polecam po deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Czyli jednak w stolicy nic więcej niż znam już nie znajdę Górki na Arbuzowej to miałem obcykane jeszcze za dzieciaka jak na marketowcu się katowało, o ścieżce w okolicach skarpy Wiślanej to pisała Ecia jakieś 3 lata temu, byłem, objechałem wzdłuż i wszerz i na tym się skończyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dueerre Napisano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 ile sarkazmu i pewności siebie w wypowiedzi Bo jak piszesz, że znasz trasę i zamiast ją od razu ją opisać milczysz przez parę dni to się nie spodziewaj innych reakcji. Ja tej trasy nie znałem - chętnie przejadę któregoś dnia, niekoniecznie po deszczu Jak masz tracka na sport-trackerze, endomondo, pedałuj.pl czy innym serwisie to zapodaj linka. Jeden rysunek więcej tłumaczy niż 4 strony pisania. Pozdrawiam, Dueerre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUIS123 Napisano 30 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Bo jak piszesz, że znasz trasę i zamiast ją od razu ją opisać milczysz przez parę dni to się nie spodziewaj innych reakcji. Ja tej trasy nie znałem - chętnie przejadę któregoś dnia, niekoniecznie po deszczu Jak masz tracka na sport-trackerze, endomondo, pedałuj.pl czy innym serwisie to zapodaj linka. Jeden rysunek więcej tłumaczy niż 4 strony pisania. Pozdrawiam, Dueerre No masz racje trochę trza było szybko ją opisać a co do tracka to niestety nie mam może po majówce coś wykombinuje coby ją graficznie pokazać dla odważnych polecam most kolejowy koło Góry Kalwarii uwaga na spróchniałe deski Inna trasa bardziej znana to ścieżka prowadząca dookoła lasu kabackiego można trochę się pogimnastykować ale to chyba każdy zna o może tak jeszcze podpowiem start fosa,renety, 10 m arbuzowa, rezerwat krajobrazowy skarpa ursynowska,orszady,do rezerwat park natoliński,przecinamy pałacową, do gąsek i dalej jak kto chce (ja zapłocie, rosochata, wiechy, kępa oborska itd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.