Mlodziutki Napisano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Witam zauważyłem że w sklepie Real jest nowa oferta rowerowa a więc pytanie co sądzicie o koszulce i spodenkach firmy Brugi czy warto kupić za 55zł ? Czy lepiej trochę dołożyć i kupić coś innego ? Aha i co myślicie o liczniku za 39.99 zł firmy Profex. link do gazetki http://www.real.pl/gazetki-i-katalogi/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renegat Napisano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Co do tej odzieży, to można kupic w tej cenie albo za nie wielką dopłatą, coś lepszego. Przede wszystkim nie wiadomo jakie to ma własciwości, czy aby na pewno jest to tkanina oddychająca i jak się zachowa po praniu. Wiec co do tego bym był raczej sceptyczny. Licznika raczej bym nie brał, Jak już to szukaj sobie coś z Sigmy lub Cateye. Możesz kupić dobry licznik w podobnej cenie lub trochę drożej, na Allegro masz duży wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 27 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Przybyłem właśnie z Reala i szybkim krokiem popędziłem do regału z odzieżą rowerową, pierwsze co ujrzałem to czarną koszulkę w dotyku była bardzo fajna i nawet ładna, a więc uznałem że trzeba ją przymierzyć zdziwiłem się że koszulka posiadała długi zamek. Sama koszulka fajnie na mnie leżała i nawet czarny kolor do mnie pasował Gdy wróciłem z przymierzalni ujrzałem spodenki pierwsze co zrobiłem to zobaczyłem pieluchę, moim zdaniem była dobrej jakości i chyba by fajnie leżały. Ale nadal nie wiem czy je kupić czekam na jeszcze kilka odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Mam pytanie czy ktoś słyszał o firmie Brugi właśnie real ma ich odzież ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokrywek87 Napisano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Brugi to średnie pulka, te spodenki z Reala są ciekawe. Wkładka z coolmax wygląda dobrze, widziałem te spodenki w dużo wyższej cenie w Martessport. Sam się nad nimi zastanawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymooteusz Napisano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Mam pytanie czy ktoś słyszał o firmie Brugi właśnie real ma ich odzież ? Dużą ofertę ciuchów tej marki jak zawsze dostaniesz w sieci Makro. Brugi spa Od 1956 Brugi produkuje kolekcje sportowe dla całej rodziny i dla tych, którzy mają w sobie ducha współzawodnictwa. Firma, zgodnie ze swoją filozofią, na pierwszym miejscu stawia możliwość zaproponowania najlepszych technicznie i twórczych rozwiązań, po to, aby ubierać swoich klientów w sposób praktyczny i komfortowy. Oferta rynkowa, obok marki Brugi, obejmuje również marki Astrolabio i Nordsen. Składa się ona z wielu stylów jednoczących różne dyscypliny, a wszystko to niezmiennie kierowane jest do konsumentów ciągle szukających zaspokojenia swoich potrzeb i wymagań. Podstawą jest zawsze rygorystyczny wybór materiałów, wszechstronność produkcji i zdolność wyszukiwania nowych trendów; fundamentalne parametry, wokół których obracają się idee i strategie Brugi. Brugi rzuca wyzwanie rynkowi odzieżą, w której odnajdziesz emocje. http://www.brugi.it/azienda.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 A więc żadnych przeciw skazań nie macie do tej odzieży to chyba kupie i napisze potem recenzje jak się sprawuję po praniu itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Dry Napisano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Znajoma kupiła spodenki w zeszłym roku (więc nie wiem nawet czy to ta sama firma) i jest bardzo zadowolona ale ona rzadko jeździ i bardzo rekreacyjnie. Ma też kurteczkę softshell Brudgi, jej używa normalnie i nie narzeka. Poczytajcie na NGT.pl - opisują produkty raczej do turystyki pieszej ale jakieś rozeznanie jest. Co do licznika to NIE. dołóż 20 PLN i kup np. A-tech f13. Z pozostałych rzeczy z reala to łatki i klej są super. Jakoś inne mi się odklejały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WitekS Napisano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Mam od jakiś dwóch tygodni koszulkę brugi właśnie z reala. Po praniu jest taka sama nic się nie skurczyła czy cos w tym rodzaju, inna sprawa ze kołnierzyk mógłby być trochę bardziej sztywny ale tak to jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.