Skocz do zawartości

[Real] Oferta Rowerowa

Mlodziutki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zauważyłem że w sklepie Real jest nowa oferta rowerowa a więc pytanie co sądzicie o koszulce i spodenkach firmy Brugi czy warto kupić za 55zł ? Czy lepiej trochę dołożyć i kupić coś innego ? Aha i co myślicie o liczniku za 39.99 zł firmy Profex.

link do gazetki http://www.real.pl/gazetki-i-katalogi/

Co do tej odzieży, to można kupic w tej cenie albo za nie wielką dopłatą, coś lepszego.

Przede wszystkim nie wiadomo jakie to ma własciwości, czy aby na pewno jest to tkanina oddychająca i jak się zachowa po praniu. Wiec co do tego bym był raczej sceptyczny.

Licznika raczej bym nie brał, Jak już to szukaj sobie coś z Sigmy lub Cateye.

Możesz kupić dobry licznik w podobnej cenie lub trochę drożej, na Allegro masz duży wybór. :icon_lol:

Przybyłem właśnie z Reala i szybkim krokiem popędziłem do regału z odzieżą rowerową, pierwsze co ujrzałem to czarną koszulkę w dotyku była bardzo fajna i nawet ładna, a więc uznałem że trzeba ją przymierzyć zdziwiłem się że koszulka posiadała długi zamek. Sama koszulka fajnie na mnie leżała i nawet czarny kolor do mnie pasował :) Gdy wróciłem z przymierzalni ujrzałem spodenki pierwsze co zrobiłem to zobaczyłem pieluchę, moim zdaniem była dobrej jakości i chyba by fajnie leżały. Ale nadal nie wiem czy je kupić czekam na jeszcze kilka odpowiedzi.

Mam pytanie czy ktoś słyszał o firmie Brugi właśnie real ma ich odzież ?

Dużą ofertę ciuchów tej marki jak zawsze dostaniesz w sieci Makro.

Brugi spa

Od 1956 Brugi produkuje kolekcje sportowe dla całej rodziny i dla tych, którzy mają w sobie ducha współzawodnictwa.

Firma, zgodnie ze swoją filozofią, na pierwszym miejscu stawia możliwość zaproponowania najlepszych technicznie i twórczych rozwiązań, po to, aby ubierać swoich klientów w sposób praktyczny i komfortowy.

Oferta rynkowa, obok marki Brugi, obejmuje również marki Astrolabio i Nordsen. Składa się ona z wielu stylów jednoczących różne dyscypliny, a wszystko to niezmiennie kierowane jest do konsumentów ciągle szukających zaspokojenia swoich potrzeb i wymagań.

Podstawą jest zawsze rygorystyczny wybór materiałów, wszechstronność produkcji i zdolność wyszukiwania nowych trendów; fundamentalne parametry, wokół których obracają się idee i strategie Brugi.

Brugi rzuca wyzwanie rynkowi odzieżą, w której odnajdziesz emocje.

http://www.brugi.it/azienda.aspx

Znajoma kupiła spodenki w zeszłym roku (więc nie wiem nawet czy to ta sama firma) i jest bardzo zadowolona ale ona rzadko jeździ i bardzo rekreacyjnie. Ma też kurteczkę softshell Brudgi, jej używa normalnie i nie narzeka. Poczytajcie na NGT.pl - opisują produkty raczej do turystyki pieszej ale jakieś rozeznanie jest. Co do licznika to NIE. dołóż 20 PLN i kup np. A-tech f13. Z pozostałych rzeczy z reala to łatki i klej są super. Jakoś inne mi się odklejały.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...