tymczasowy Napisano 27 Kwietnia 2011 Napisano 27 Kwietnia 2011 Najpierw nieco o mnie: wzrost: 188cm waga: 84kg Poszukuję roweru do jazdy po utwardzonych drogach asfaltowych z możliwością wjechania w bardzo lekki teren. Zdecydowaną większośc czasu przemierzałbym jednak po drogach utwardzonych. Upatrzyłem sobie 2 modele jak niżej: 1. Unibike Zethos GTS 2. Kross Crow Rubble 2010 Zethos z poprzedniego roku został już wyprzedany. Crow Rubble da się znaleźc za ~1700-1800zł. Czy umknęło mi jeszcze coś ciekawego i który z powyższych byłby lepszy i dlaczego?
tymczasowy Napisano 28 Kwietnia 2011 Autor Napisano 28 Kwietnia 2011 Nikt tu na crossach nie jeździ?!
piotrek87 Napisano 28 Kwietnia 2011 Napisano 28 Kwietnia 2011 Mogłbym sie rozpisac ale wszystko masz w tym temacie. Niedawno stałem przed podobnym wyborem i nie zaluje decyzji;) http://www.forumrowerowe.org/topic/86860-do-2000-cross-meski-177-cm-68-kg/
tymczasowy Napisano 28 Kwietnia 2011 Autor Napisano 28 Kwietnia 2011 Dzięki piotrek87 za link, przejrzę jeszcze jutro dokładnie specyfikacje Kellysa i Mongoose`a z Twojego linku i być może wezmę je pod uwagę ale... Mogłbym sie rozpisac ale wszystko masz w tym temacie.(...) Z tym się zgodzić nie mogę. W temacie, który podałeś nie ma NIC o żadnym z dwóch rowerów, które mnie na dzień dzisiejszy interesują a tym bardziej ich porównania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.