tomekvolvo240 Napisano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Cena Czyni Cuda ktoś może ma oglądał http://allegro.pl/super-plecak-dla-wymagajacych-pokrowiec-i1573083335.html zastanawiam się nad kupnem potrzebuje na dłuższe trasy ponad 150 km, z opisu malina ale jak z trwałością? tylko za cenę 99 pln pytać o trwałość? z drugiej strony jak po roku się rozleci toi nie tak żal wydanych PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrabbit Napisano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Nie będzie przypadkiem za duży na rower? Jest to plecak turystyczny. W nieco większy pakuję się na kilka dni ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jogurcik Napisano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Ja też szukam w tej chwili plecaka, bardzo mi się ten MT- Pro podoba, ale wie ktoś jak w nim z wentylacją pleców? Bo to największy problem mojego obecnego plecaczka, i szukam teraz możliwie maksymalnie przewiewnego i dużego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Ja też szukam w tej chwili plecaka, bardzo mi się ten MT- Pro podoba, ale wie ktoś jak w nim z wentylacją pleców? Bo to największy problem mojego obecnego plecaczka, i szukam teraz możliwie maksymalnie przewiewnego i dużego. ja zrezygnowałem z tego plecaka z mojego postu a kupiłem to http://www.adventuresquad.pl/campus-cafar-p-224.html jak dla mnie super się sprawuje na dłuższe wypady bajkiem miód mam mniejszy author turbo na jakąś jazdę bardziej ekstremalną w terenie, ale ten n a dłuższe wycieczki terenowe jest rewelacyjny bardzo pojemny, bardzo dobre ma chłodzenie pleców trzeba tylko porządnie wyregulować wszystko, wypowiem się jak zrobię nim jednego dnia z 100 km. Ale nie dajmy się zwariować w żadnym plecaku nie będziesz miał suchych pleców :-).Jakościowo bardzo dobry, lepiej dołożyć te 70 i być zadowolony, jak masz jakieś pytania co do tego campus to pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.