tomke1 Napisano 26 Kwietnia 2011 Napisano 26 Kwietnia 2011 Temat częściowo poruszany tutaj ale mi bardziej zależy na opinii obecnych użytkowników zestawu kół XT. Pytanie wynika z faktu że Shimano nie podaje nigdzie limitu wagowego tak jak to robi Mavic. Obecnie jeżdżę na Crossride'ach, ale zastanawiam się nad ich zmianą właśnie na XT (WH-M775), kwestia tego czy fabryczne czy składane w tym wątku proszę pomińmy, bo wiem co mogę za taką kasę złożyć, bardziej zależy mi na konkretnych opiniach użytkowników. Najlepiej jakby obecni użytkownicy podali swoje opinie nt. tych kół z uwzględnieniem : - swojej wagi - oceny sztywności - ewentualnych problemów
PiPoLiNiO Napisano 2 Maja 2011 Napisano 2 Maja 2011 Miałem Crossride i XT. XT są sztywniejsze. Wtedy moja waga to było 92kg. Problemów brak.
tomke1 Napisano 2 Maja 2011 Autor Napisano 2 Maja 2011 Miałem Crossride i XT. XT są sztywniejsze. Wtedy moja waga to było 92kg. Problemów brak. No tak jeśli się nie mylę - jak kupowałeś CR to mnie pytałeś jak się sprawują Twoja odpowiedź to już druga osoby powyżej 80 kg która na ten zestaw nie narzeka, plus jedna osoba jeżdżaca na nich AM także luzik przy takiej wadze, nie ma co "histeryzować"
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.