Skocz do zawartości

[Rama] Identyfikacja producenta po numerze ramy

canoe666

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich. Dwa lata temu złożyłem sobie rower na ramie NO NAME i kołach SCHURMANN 28''. Całość dostałem od kumpla z Berlina. Dodałem "trochę" osprzętu z nieco wyższej półkii całość w trakcie użytkowania prezentowała się nieźle. Teraz postanowiłem GO odświeżyć. Pomalowałem ramę, nowe gumy i tp. Owładnęła mną ciekawość kto jest producentem ramy? Nie jest to sprawa życia czy śmierci. Ale jest pewna ciekawość. Rama ma numer zaczynający się na ZU00... Czy na tej podstawie można wywnioskować kto jest producentem? Jest to rama alu - trekingowa, duża. Jeżeli ktoś ma wiedzę w tym temacie i mógłby się nią podzielić to byłbym wdzięczny.

Napisano

a nie ma gdzies naklejki z nazwa firmy albo jakiegos znaczka. wtedy wiedzialbys gdzie zaczac szukac a tak to w google wpiszesz i wyjdzie Ci kod pocztowy albo tajny numer do Baracka Obamy ;D

Napisano

a nie ma gdzies naklejki z nazwa firmy albo jakiegos znaczka. wtedy wiedzialbys gdzie zaczac szukac a tak to w google wpiszesz i wyjdzie Ci kod pocztowy albo tajny numer do Baracka Obamy ;D

Jak na złość nic nie ma. Wziąłem ją bo jest bardzo lekka i odpowiada mi rozmiarem. Nic oprócz numeru na niej nie ma. Wpisałem ten nr w całości do wyszukiwarki i nic konkretnego nie wyszło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...