c1ach Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Czy te Accenty szeleszczą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Czy te Accenty szeleszczą ? Nie szeleszczą, są specyficzne w dotyku ale nie szeleszczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarbla Napisano 21 Marca 2010 Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Mam te spodnie od niedawna i oto moje pierwsze spostrzeżenia. Jeździłem nimi przy kilku stopniach na plusie w wietrzne dni i było ok. W ogóle nie przepuszczają wiatru. W opisie tych spodni podano, że chronią przed wiatrem i wilgocią (Udoskonalony model wykonany w całości z tkaniny poliestrowej powlekanej od wewnątrz impregnatem zwiększającym ochronę przed wiatrem i wilgocią). Niestety owa ochrona przed wilgocią jest dość iluzoryczna. Dzisiaj złapał mnie deszcz. Dopóki tylko kropiło było w miarę OK, ale gdy opad zrobił się intensywny to po kilku minutach ciekły całe. Na szczęście kurta przeciwdeszczowa Rockrider zachowała się rewelacyjnie nic nie przepuszczając. A wracając do spodni jeszcze jedna uwaga: przyszyte rzepy mogłyby być dłuższe. Przy tych obecnie prawdopodobnie nogawki się nie wkręcą ale pobrudzić smarem już mogą (mam rozmiar XL). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miok Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Zna ktoś wagę tych spodni? (najlepiej dla XL) Będą nadawać się na temp 15-20st, bo muszę jakoś kolana chronić? Te 15-20st to na wietrze jak będą się sprawować, jadę do Finlandii i Szwecji, gdzie ponoć "wietrzyście" ma być i padać. Będą ok na takie warunki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morion Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 W rozmiarze L ważą 386g (starszy model-chropowaty materiał) Przed wiatrem dobrze chronią, przeciwdeszczowymi bym ich nie nazwał, ale krótka mżawka nie będzie im straszna. Przyjmują wodę, ale tak odrazu jej nie przepuszczają(wewnętrzna warstwa w pewnym stopniu chroni). Dosyć szybko schną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracek Napisano 1 Października 2010 Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Witam, Zna może ktoś adres sklepu w Warszawie gdzie mógłbym przymierzyć spodnie w rozmiarze XXXL ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi