koncertownik Napisano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Witam! Zwracam się do Was z wielką prośbą. Wymyśliłem sobie wyjazd nad morze 29.04. Na miejscu będę 30.04 około 11.00, chciałbym trochę połazić i gdzieś tanio przekimać jedną noc, a potem wracać 01.05. Problem w tym, że brak jakichkolwiek wolnych miejsc w rozsądnej cenie (tanio), siedzę, dzwonię, dzwonię... i nic! Wszyscy uwzięli się na majówkę nad morzem. W związku z tym mam pytanie. Czy ktoś z forumowiczów ma namiar na jakiś tani nocleg z wolnymi miejscami na noc 30.04 - 01.05 dla dwóch osób? Może być nawet jedno łóżko, może się zmieścimy, byleby było gdzie się umyć. Będę niezmiernie wdzięczny za jakiekolwiek propozycje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom3k88 Napisano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 http://www.ssm.gda.pl/ - tu próbowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Ależ oczywiście, nie mają nic wolnego. Przyglądam się teraz Camping "STOGI" nr 218, zaśpiewali mi 70 zł za domek na jedną noc, ale trochę boję się warunków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 27 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Wątek do zamknięcia, nocleg szczęśliwie znaleziony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.