swvirus Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 ja jeszcze nie jeździłem w tych spodenkach więcej niż 120km. Ale przy 120 dają radę. Dużo zależy od siodełka ja mam wąziutkie. To fajnie dzięki za pomoc ja też mam wąziutkie teraz zostaje znaleźć jeszcze może taniej gdzieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gello1 Napisano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 u mnie jest promocja w 4F. Pierwsza rzecz normalna cena a druga rzecz za 9,99zl. więc przy dwóch rzeczach cena wychodzi śmieszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leexosport Napisano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Witam Wszystkich an forum. Jeżeli chodzi o spodenki z wkładką,to ja póki co jeszcze się do nich nie przekonałem. Ostatnio było mi bardzo niewygodnie,więc to też wina siodełka które też planuje zmienić w najbliższym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.