gbk Napisano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 witam, mam napinacz truvativ boxguide team dh i jak założę poprawnie to te dolne kółeczko trzeszczy . w rowerowym powiedzieli, że ta 'śruba' na której jeździ to kółeczko jest wyrobiona i trzeba dorobić tulejkę . czy to może być prawda ? teraz zauważyłem, że rocking przeszkadzał w ustawieniu napinacza, i musiał być ustawiony na 40 zębów, bo niżej nie zejdzie. ściągnąłem rocking, ustawiłem na 34 zęby (bo taką mam korbę) . i teraz pojawił się problem : te 4 śruby , które trzymają zębatkę do korby są luźnie(wcześniej nie były , bo był rocking ) , wkręciłem je na maksa i dalej jest trochę luzu. co mam zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Regulamin forum sie klania, temat poprawiony, tym razem bez ostrzezen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.