prezi Napisano 26 Kwietnia 2011 Napisano 26 Kwietnia 2011 Mam torę u-uturn i montowałem do niej dwie matetki: poplock i pushlock. Za każdym razem jak chcę zwolnić blokadę a widelec był nieco ugięty to wówczas zwolnienie następuje z opóźnieniem -- golenie muszą być maksymalnie wyprostowane. Czy też tak macie? Jestem pewien, że nie jest to wina linki. Linka jest teflonowa i w pancerzu accent supreme.
kudlatty Napisano 26 Kwietnia 2011 Napisano 26 Kwietnia 2011 Ja posiadam Torę 302 Solo Air. Nigdy nie zauważyłem czegoś takiego. Mogę odblokować i zablokować kiedy i gdzie chcę.
prezi Napisano 26 Kwietnia 2011 Autor Napisano 26 Kwietnia 2011 Ja posiadam Torę 302 Solo Air. Nigdy nie zauważyłem czegoś takiego. Mogę odblokować i zablokować kiedy i gdzie chcę. To by potwierdzało moją tezę, że to chyba jest tajny ficzer tłumika MC.
Sonix Napisano 26 Kwietnia 2011 Napisano 26 Kwietnia 2011 Mam Rebe SL i jak jadę z blokadą i ją odblokuje to blokada przestaje dopiero działać jak delikatnie podniosę kierownicę do góry lub mocniej ją wcisnę.
pawelsystem Napisano 28 Kwietnia 2011 Napisano 28 Kwietnia 2011 Mam torę u-uturn i montowałem do niej dwie matetki: poplock i pushlock.Za każdym razem jak chcę zwolnić blokadę a widelec był nieco ugięty to wówczas zwolnienie następuje z opóźnieniem -- golenie muszą być maksymalnie wyprostowane. Czy też tak macie? Jestem pewien, że nie jest to wina linki. Linka jest teflonowa i w pancerzu accent supreme. powiem tak oginalna lina rs jest troche mieksza niz te normalne i w tym jest pierwsza przyczyna a 2 to syf
prezi Napisano 28 Kwietnia 2011 Autor Napisano 28 Kwietnia 2011 powiem tak oginalna lina rs jest troche mieksza niz te normalne i w tym jest pierwsza przyczyna a 2 to syf Ale założyłem linkę teflonowaną i nowy pancerz - wszystko takie jakie uzywam do przerzutek. Może to sprężyna w MC jest za słaba?
Sonix Napisano 29 Kwietnia 2011 Napisano 29 Kwietnia 2011 Ale założyłem linkę teflonowaną i nowy pancerz - wszystko takie jakie uzywam do przerzutek. Może to sprężyna w MC jest za słaba? Nie sprężyna nie jest za słaba po prostu te typy tak mają.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.