MarekPsk Napisano 25 Kwietnia 2011 Napisano 25 Kwietnia 2011 Witam serdecznie wszystkich. Chętnie podejmę pracę na terenie podkarpacia. Może być to sklep rowerowy, serwis. Jest to tematyka która mnie pasjonuje, i chiałbym rozwijać się w tym kierunku. Najcenniejsze dla mnie, będzie zdobyte doświadczenie. Mam sporo zapału do pracy, w którą z pewnością potrafię się zaangażować. Moje oczekiwania, to jedynie przyjazna atmosfera i praca pod okiem doświadczonego mentora, od którego będę mógł się wiele nauczyć. Forma zatrudnienia, będzie zależeć jedynie od osoby, która bedzie gotowa do nawiązania współpracy. Może być to staż przydzielony z urzędu, umowa zlecenie, umowa o pracę czy "lewizna" . W chwili obecnej, jestem zatrudniony jako osoba bezrobotna. Studiuje zaocznie, co drugi weekend w Rzeszowie. Moje doświadczenie jest niewielkie. Orientuje się markach sprzętu rowerowego, jego przeznaczeniu i kompatybilności. Potrafię samodzielnie rozebrać rower na części pierwsze i złożyć w całość, wykonując przy tym czynności konserwujące podzespoły. Nie gubiąc przy tym elementów . Wiem, że to nic wielkiego, ale na początek może posłużyć jako atut. Jeśli zainteresuje kogokolwiek z Was moja oferta, uprzejmie proszę o kontakt, na pewno się dogadamy. Prosze pisać via pm, lub o kontakt telefoniczny, 793155715. Pozdrawiam, Marek.
Rekomendowane odpowiedzi