Bezio Napisano 25 Kwietnia 2011 Napisano 25 Kwietnia 2011 Witam, szukam serwisu, najlepiej w okolicach Bielska Białej, Jastrzębia, Czechowic Dziedzic itp. Oddać chcę Krossa Level'a a6 V '08. Na pierwszy przegląd. Potrzebne rzeczy do zrobienia to centrowanie koła i wyregulowanie przerzutek (nie licząc przeglądu). Na gwarancyjny przegląd w ciągu miesiąca od zakupu nie dałem rady odstawić rowerku, z powodu dosyć mocnej choroby, więc teraz mam mały problem. Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam: Bezio
Cymmes Napisano 26 Kwietnia 2011 Napisano 26 Kwietnia 2011 Kiedyś miałem okazję do zakupu kilku "drobiazgów" do swojego roweru w Skoczowie. (Rowerowy w samym centrum Skoczowa) Natomiast mój kolega zlecił im przegląd i montaż również kilku drobiazgów. Całość nie trwała dłużej jak 45 min, a my w międzyczasie zdążyliśmy wypić colę i już było gotowe wszystko. Co do ceny i wykonania byliśmy zadowoleni. Tylko nie wiem czy do Skoczowa będzie Ci po drodze. Pozdrawiam Marcin
Bezio Napisano 26 Kwietnia 2011 Autor Napisano 26 Kwietnia 2011 Jasne A nawet jeszcze bliżej, bo mieszkom w okolicach Strumienia (nie wiem czy wiesz gdzie on jest). No ale w Skoczowie jest kilka sklepów, może jakiś dokładniejszy opiś gdzie jest? A i ma może autoryzacje Krossa?
Cymmes Napisano 27 Kwietnia 2011 Napisano 27 Kwietnia 2011 Witaj Bezio! No tak masz rację z Strumienia do Skoczowa to masz bliziutko. Jeżeli się nie mylę nazywał się "Halex" ul. Rynek 14. Niestety w spr. autoryzacji Krossa nie pomogę. Ale nie masz daleko to proponuję się dowiedzieć. Znalazłem nr do nich: 33 4793341 to możesz się już konkretnie zorientować jak to u nich wygląda. P.S. Wiem gdzie jest Strumień. (bardzo dobra cukiernia tam jest) Często jak jadę z Bielska na Żory jestem przejazdem. Pozdrawiam Marcin
Bezio Napisano 27 Kwietnia 2011 Autor Napisano 27 Kwietnia 2011 Dzięki wielkie, prawdopodobnie właśnie tam się udam Wiem już gdzie to jest, w skoczowie mam 2 sklepy obadane, jeden zaraz przy rzece, takim zjazdem w dół, a drugi właśnie na rynku. Chyba oba mają autoryzację, wielkie dzięki za pomoc, a tak przy okazji może zapytam nie na temat - wiesz coś może o działalności jakiś klubów w tych okolicach ? (kolarskich) Pozdrawiam.
Cymmes Napisano 28 Kwietnia 2011 Napisano 28 Kwietnia 2011 Jestem z Bytomia. Jeżdżę sam, co trochę mnie męczy. Ale na temat klubów nie mam zupełnie rozeznania. Pozdrawiam Marcin
harry-peek Napisano 3 Maja 2011 Napisano 3 Maja 2011 Mogę polecić sklep rowerowy Totem w Cieszynie, prowadzi go mój kolega - bardzo solidny człowiek. A przy okazji zapraszam do Bielska w niedziele na zawody
grigory44 Napisano 7 Lipca 2011 Napisano 7 Lipca 2011 rzetelney i porządny serwis rowerowy znajdziesz na www.ofachowcach.pl
terrago Napisano 8 Lipca 2011 Napisano 8 Lipca 2011 Piękna okolica. Często przejeżdżam tamtędy robiąc pętle wokół jeziora goczałkowickiego. Swego czasu często tam bywałem pracując przez jakiś czas jako przedstawiciel handlowy, ale to było dawno i nieprawda Pozdrawiam, M.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.