drunkman Napisano 25 Kwietnia 2011 Napisano 25 Kwietnia 2011 suma jaką mogę przeznaczyć na te koła to 600-700 zł
cichy66 Napisano 25 Kwietnia 2011 Napisano 25 Kwietnia 2011 Mavic Crossride UB/DISC http://www.rowerowy....kolacrossrideub można poszukać taniej na Allegro. Moim zdaniem jedne z lepszych kółek w tej klasie cenowej.
Marcin4666 Napisano 27 Kwietnia 2011 Napisano 27 Kwietnia 2011 Za taką sumkę możesz zrobić na zamówienie takie kółka, jakie Tobie będą się podobały. Zapytaj w sklepie prowadzącym również serwis rowerowy (będą mogli od razu zapleść wszystko w całość). Obręcze z brzegami do hamulców V-brakee i do nich piasty z mocowaniem tarcz + komplet szprych z robocizną. Takim rozwiązaniem możesz mieć max. dopasowane do Twoich potrzeb a nie to, co aktualnie jest w ofercie... Pozdrawiam.
ugupu Napisano 27 Kwietnia 2011 Napisano 27 Kwietnia 2011 Też myślę, że powinieneś sam zbudować te kółka. Jw, piasta do disc a obręcze do v-brake. Ja takie mam i nie narzekam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.