alexs Napisano 25 Kwietnia 2011 Napisano 25 Kwietnia 2011 Cześć Rower górski mam już kilka lat, przejechane będzie miał chyba coś ok. 1000km (bardziej rozrywkowo niż treningowo, więcej asfaltem niż po błotach) i co tu dużo gadać szczególnie o niego nie dbałem (czyt. wyczyszczenie z błota i raz na jakiś czas naoliwienie łańcucha). Szukam w Trójmieście dobrego (może niekoniecznie też taniego, bo pojawią się głosy "po co Ci dwa?" ) serwisu, który przy przeglądzie sprawdzi, naoliwi, nasmaruje, odkręci, dokręci i przekręci wszystko co trzeba . Proszę o poradę gdzie mogę się udać z rowerem żeby nie wyjść na frajera i nie wydać pieniędzy na marne . P.S. model Giant Rincon bez żadnych modyfikacji
kello Napisano 2 Maja 2011 Napisano 2 Maja 2011 Udaj się na Chłopską w Gdańsku w budynku szkoły. Jest tam tanio i porządnie.
leo1 Napisano 2 Maja 2011 Napisano 2 Maja 2011 Roszkowski w Rumii na ulicy Chełmińska, tanio i dobrze. Robi naprawdę dobrze, różne nietypowe sprawy, serwis amortyzatorów i damperów.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.