arthurking Napisano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Witam mam problem otóż mam zerwany gwint w ramie z prawej strony,i nie mogę dobrze dokręcić tej dużej nakrętki, i pytanie czy jest na to jakiś sposób ,czy jakoś to wymienić?Jest to suport klasyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 25 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Z tego co piszesz masz zerwany gwint w mufie suportu, nie w samym suporcie, a to już poważna sprawa. Zabierz ramę do jakiegoś większego serwisu gdzie będą mieli przyrząd do gwintowania mufy, może uda się zregenerować. W razie gdy będzie za mało materiału można użyć specjalnych klei lub nadspawać nową warstwę aluminium, następnie zrobić nowy gwint. Takie rzeczy najlepiej oddać w fachowe ręce, bo to nie proste zadanie i wymaga odpowiednich narzędzi i umiejętności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthurking Napisano 25 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Ok.dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.