Skocz do zawartości

Katowice i okolice.

Assassin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szukam chętnych do regularnego jeżdżenia na rowerze, głównie po lasach w Katowicach i okolicach, a od czasu do czasu, po górach. Większą satysfakcję daje mi przejechanie odcinka trudnego technicznie (np. zjazd z Baraniej Góry do schroniska na Przysłopie pod Baranią Górą), niż pokonywanie ekstremalnie długich dystansów jednego dnia. Mieszkam w Panewnikach. Mam 34 lata.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

co do wyjazdów w góry to są odpowiednie tematy (sa 2 wątki - [katowice] wypady w gory oraz [Tychy] Jazda po okolicy i wypady w Beskidy.

Jak bedziesz śledził na bieżaco to na pewno sie ktos znajdzie.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam serdecznie.

Znalazlby sie ktos chetny na przejazd z Tychow do Katowic jutro w godzinch mniej wiecej 16-17 z Tychow wyjazd? Tylko w jedna strone.

Po za tym w sobote szukam jakiejs osoby towarzyszacej na pokonanie odcinka Katowice-Tychy-Katowice. W jakch godzinach? Kwestia do uzgodnienia ;)

Pozdrawiam

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Jeżeli tylko pogoda będzie możemy jechać w najblizszy weekend, jak dla mnie trasa nie ma znaczenia, najważniejsze żeby pojeździć, miejsce spotkania też raczej nie będzie problemem :icon_wink:

Napisano

kiedy i gdzie??

widzę, że z Chorzowa jesteś, a dokładnie z skąd.

możemy skoczyć przez Batory Kochłowice na Starganiec

można by się spotkać przy poczcie na wolności w Chorzowie

Napisano

Kurde napisz do mnie na gg bo na forum to się nie zgadamy. Ja do Wolności mam 5min więc można się zgadać gg7641693. Ja byłem teraz w parku parę kółek żeby się zmęczyć na maxa i do domu:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...