Dybos Napisano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Witam mam duży problem z którym nie potrafię sobie poradzić.Mam rower do skakania NS Metropolis 2. Niedawno pojawiły się dziwne zgrzyty podczas pedałowania i lekkie strzały. Nasmarowałem cały suport i łożyska i nadal to samo. Korba to salt, a łożyska są w standardzie Mid BB. Proszę o odpowiedź co to może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybos Napisano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Podpowie ktoś coś ?????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adas651 Napisano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 prostą zembatke masz? oczyść i nasmaruj łańcuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybos Napisano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 zębatka prosta, łańcuch też nasmarowany ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.