FRfan Napisano 24 Kwietnia 2011 Napisano 24 Kwietnia 2011 To mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość. Jestem raczej początkującym raiderem w tej kategorii. Mam w miarę ograniczone fundusze, zależy mi na dobrej relacji jakość/cena. Z góry dzięki na pomoc
rukahs96ogcjm Napisano 27 Kwietnia 2011 Napisano 27 Kwietnia 2011 Wydaje mi się że lepsza byłaby NS, chociaż nie ma dziur pod bidon co mi akurat przeszkadzałoby. Mozna w nią wrzucić też większy amortyzator niż w przypadku Dartmoora, bo przedział jest od 120 do 160 mm, a W Dartmoorze 100 - 150. Cena... na allegro nówki sztuki chodzą po ok 850 a dartmoor zaledwie 575. Co do jakości, wiem że NS ma dobry sprzęt. Jeśli chodzi o sztywność i zwrotność... nie wypowiem się gdyż nie miałem ich jeszcze nawet w rękach, a o jeździe nie wspomnę W tym tygodniu będę w sklepie to im się dokładniej przyjrzę.
kepa416 Napisano 27 Kwietnia 2011 Napisano 27 Kwietnia 2011 Jak Cie stać bierz ns jak masz powiedzmy odjąć od amora czy hebli to weź Dartmoor'a
rukahs96ogcjm Napisano 30 Kwietnia 2011 Napisano 30 Kwietnia 2011 NS... macałem, sztywność pierwsza klasa, dartmoora nie było, ale ja wolałbym NS. Firma od dawna trzyma wysoki poziom
pietrosss Napisano 30 Kwietnia 2011 Napisano 30 Kwietnia 2011 Wydaje mi się że NS jest lepszy niż Dartmoor Pozdrawiam Piotr !
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.