Abs Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Cześć. Po dość krótkich poszukiwaniach roweru crossowego zdecydowałem się na Specialized Crosstrail bądź Unbike Crossfire. O ile w przypadku tego drugiego nie ma problemu ze sklepem (na ursynowie, gdzie zresztą mieszkam) to sklepu stricte Specialized nie znalazłem. Gdzie mógłbym znaleźć rower Specialized Crosstrail (nie ukrywam, że bardziej się skupiam ku niemu niż Unbike'owi)? Nie interesują mnie sklepy stricte internetowe. Z góry dziękuję za odpowiedzi :-). Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitof Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Witam, jest całkiem blisko: AirBike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUIS123 Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 dokładnie airbike aleja ken 49 na tyłach bazarku w nowym budynku dereniowa 6 koło restauracji zorba to jest "strikte" spec mangalia 4 stegny polecam ten pierwszy bo mają sprzęt pomiarowy pomagający dobrać rowerek np szerokość siodła do kości itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.